Nov 13, 2008

urut.


fir...tgh testing


Aritu gi umah maklong..
umah maklong ade mesin urut kaki..
beh gak..lepas urut dlm 2o minit..
terasa tol perubahan..kaki gatai..rasa mcm nak garuk2..jer
soknya sakit2 gak kaki..kalo ade wit leh beli...tp mahai gak harga mesin tuh ek.
sapa le nak kasik nieh..

17 comments:

nurulz said...

minta kat cik abang le kak..:P

CuTeMiUt78 said...

mesin urut kaki tu memang mahal harganya kak.. klu ada duitnya.. semua blh kan kak

neezareef said...

wah fir...urut kaki ha....

kty ~ msen urut kaki tu mmg geli2 gitu kan

atty's said...

nurulz..pengsan cik abg ku nak belikan..ekekeke..

atty's said...

cute ~ tu ler..mahai..kalo duit terlebih2 leh ar
za ~ tu ler sokmo berebut ngn fir.lepas tu ketawa2..

no need to reveal said...

wah bestnye fir tu..kita nak gakkkk eheheh....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tolong urutkan...hehe!!

ct lavender said...

k.thy, mmg best mesin urut kaki tue... vender penah try yg cosway punya.. pas urut tu mmg gatal2 jer.. hehehe..

~Eila @ Along~ said...

kakti, mesin tu mmg bagus..kalo kaki gatai..means ade toksin lebih tu...hehe..kalo ade duit lebih..elokle beli...eila selalu urut kaki guna mesin ni..kalo balik dr jenjalan..

KV said...

ada sales girl buat promosi kt ofis. Kv ada try gak, tp jadi gatal2. Hihi. Budak tu ckp ikut hormon msg2. Ntah betuk ntah tdk.

sweethOneY said...

kat umah sy ade..meh2
gatal2 kan tapak kaki pas guna tu :D

tigrismalaya said...

bes nyer kalo ader mesin urut nie..tapi kalo ader yang kerusi urut lagi bes kan..

juelee said...

jue ada kat umah, mak punyer..tapi takleh guna geli woo kang gelak je..

Beruang Madu said...

Sapa sapa yg nak kasik kat Atty tu, beritahu jugak tolong bagi kat Abg Bear, kalau tak ABg BEar jual cempedak belakang rumah lah beli satu

Am said...

Am pun ada hati juga nak beli mesin ni tapi belum setakat ni belum terbeli lagi hehehe

Ps: terima kasih singgah blog Am ya atty, salam perkenalan

Big Mamma Bukhari said...

memang best ngurut guna benda alah tu ye kak? hehee... tq sudi wishkan wed ann t ari tu ye.. tqvm..

atty's said...

bro honeybear..wakakka..
am ~ salam perkenalan jugak..
T..ok..