Nov 22, 2008

Jem at Pudu raya..

layan ler suasana di Pudu raya di malam hari
lama giler dah tak gi pudu nie..mau 10 thn kot..ekekke

Jalan jem giler..



tu ler keete yg rusak tu.

Malam tadi..ingat nak duk umah..
layan citer makarona makaronie.
along lak ade keje nak buat kat umah kawan dia
nak tolong kawan dia wiring lampu ngn diaorg ade meeting..
tp dlm kul 8.30 pm..adik ipar aku yg last kol..kete dia breakdown kat Pudu Raya..
Along pueh pikior.camner ye..nak mintak tolong sapa ye..udah nya along sendiri jer pegi..ajak aku..aku malas..tapi lepas tu sian lak along ...aku setuju ikut..
biasa le pudu..senantiasa jem..dah havoc..walupun pukul bapa..
aku ade kat situ sampai kol 12++am..atenya si ayien & along konon nya mcgyver..eekekke..

dan sepanjang duk pudu tu..tingat den memori2 lopeh zaman sekolah ngn bercinta..wakakkaka..

*****************************************************************

ok ade yg tag den..tak lain..kira jiran nie doket yo.
tp lom penah jumpa..

cik adik yang manis..


senarnya penah kena sekali kat umah.siap pakai towel aku..
tp sebab just snap da picture ..
tak kesah buat sekali lagi..

TAG GAMBAR PURE

nasib kty bukak pc kt opis baru baca..kalo kat umah..ekekekkeke.tak dpt dibygkan
baru sampai opis..muka sembab..tp bedak tebal lagi..ekekekke..
letih tau..tido nak dkt kol 3..lepas tu bgn awal...huhuhuuh..kena lak keje..ari sabtu..
takde sapa nak tag..kali nie..tp sapa rasa nak buat silakan...

11 comments:

Intan Rosnitta said...

Kak Ty nampak anggun walaupun dah ada anak dara. Bagi petua kat intan leh?

:)

★ Nu♥ℜul ★ said...

bleh tahan ..
walau un ckp muka sembab ..
tp ok ajeh ..
bak kate saida af6 ok laa tu ..
c(;

Wanita Anggun said...

weeewittttt kty....
siyes gilak muka pure...wahahaha...
siyes2 pon maintain anggun...

atty's said...

intan..anggun ke benda.muka benyek tuh..

puan anggun..wakakkaka..anggun kah ku..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ...

suasana kat puduraya ..
last sekali ke sana bila jemput nenek dari kuantan tu pun 2 years back ...

neezareef said...

monyok je kty...

tigrismalaya said...

kak ty, patut lopeh repair keta bagai kena ronda2 dolu belakang lorong gi cuci2 mata nengok kupu2 malam baru bes..hihihihi..

atty's said...

KP..TU LER.LAMA DAH KAN TAK G..
ZA..KO KT NE TU
Tm - loh lupas seh..ajak along

yong said...

yong pun dah lama tak ke pudu raya tu...

Aleeya said...

pudu raya tu pun semedang byk kete kan..lama dah tak lalu sejak dok putrajaya ..dulu masa dok bujang dok cheras umah kakak, lalu lalang situ ..

eYaNacOMeY said...

hehe..adik manis ekk??haha..macehh.. kak.. maceh jwb tagged nieh.. skrg, ade tagged ke-2 plak..haha

p/s:: errmm..bile tu ekk kak kite nak jumpa..hikhik