Nov 25, 2008

cORNfLAKES




semalam aku bzios..
lunch aku smpt amik nie jer ekekke..
tu pun teruja tgk eskeerem..ingat sodap sgt..
rupanya bese2 jer..
tmpt : KFC SERDANG

14 comments:

Big Mamma Bukhari said...

hi kak... t datang melayan blog akak ari ni.. maaf dh lama x menyinggah.. tq kat akak rajin singgah blog/fp t.. terima kasih daun keladi.. akak... tu ice cream baru kat kfc ke? kfc kat temerloh ni tgh diubah suai.. kalau nak makan kena g mentakab.. tak jauh, 10 min aje.. sedap tak rasanya ice cream tu?

dilaOHdila said...

atty..
hang buat icecream sdiri ka
sedapnya...mai lah hantaq skit kat PMB nih

atty's said...

T..memula nmpk cam sedap..lepas mkn tak sedap lak..tp abis..hehehe

dila..nanti aku antar no..

Wanita Anggun said...

ahhh nmpak sdap jer eskrem tu kak...
tk sedap meh...
kt kepci ekk...nnti nk ushar...

Sham Ummi Echa said...

hi salam prkenalan gak.. tq sbb sudi sggah blog sy.. ok kita tkr link yer..

umieadam said...

tak sedap ye...
humm cancel nak cubalah camni
hehe

eYaNacOMeY said...

hikhik..sy suka bawa anak buah makan eskem cornflake kt pizza hut nieh..hehe..

rasp said...

today i lunch makan kfc gak *ihiks* tgk eskrim tu cam leh buat sendiri jek kat umah...

no need to reveal said...

sedap nampak eskrem tu...lapar ni...maklumla br bangun tido..hiks ..tido petang heheheh....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kfc ktne tu k.ty??

Liza said...

lama gak tak gi kfc nie, trus tringin lak

cik r33n said...

tak tahan tak tahan melayan nafsu mkn ku perawan.wakaka

kite tak leh thn tgk chezy wedges tu kty.adeh! padahal br smlm mkn.huhu..

CuTeMiUt78 said...

akak..kenyang ke makan tu je.

[ LADYKiKi] said...

WAH NAMPAK ENAK SKRIM NYA.. NAK NAKKK