Nov 2, 2008

apa lorr..





Hampehnya stesen minyak..leh lak..
time aku nya lampu isyarat utk minyak tu dah kelip-kelip..
tanda minyak nak abis..time aku nak isi..
aku pegi ler stesen yg dlm gambo tuh..tgk semua..pump tutup..
adoi..apo kono nie.
baru semlm kerajaan umumkan petrol turun..
ari ni ko tutup..apsal lak..budus..tol...
aku baru je nak merasa harga minyak murah nie..hampeh...

sabtu kol 1.30 pm.. 1 Nov 08
keadaan stesen minyak yg lengang..
sebabnya semua pump..tak bukak..
fir dah meraung time tu nak beli kete..james bond..

udahnya pada 2 Nov kol 7.30 pagi..
aku gi ler shell area selaman industri..
nak isi minyak..tp satu ke dua pump je bukak..
tu pun minyak kaler merah tu ..pump nya rosak..ade- ade jerr..alasang..je semua tuh..



13 comments:

~~ciklinn~~ said...

eh akk tie ado ker nie...baruhapdet ker? ni linnbaru nak komen nasi ayam tu..tetibo dah ado entry baru... hai ya... manyak cepat lor..

hish yerlah kak...byk petrol pam tutup... diorg sajer lah tu mogok..sbb kerajaan turun kan minyakk... masa nak naik dulu.. tak menyempat nak naikkan harga....tepat kol 12pm dah naik harga... ni harga turn lembabb jer nak turun ...hampehh toll

Beruang Madu said...

Kalau ABg BEar, mati hidup balik pun akan pakai Petronas... dah ingat betul2 kat mana ada stesen Petronas tu...

tigrismalaya said...

yer ker cenggitu kak ty...esok baru nak gi isi minyak neh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty isi mnyk shell ekk..N petronas...b4 abah g aji die da isi full..then besoknyerr minyak turun...pmbazirann woo..rugi2...

WaWa said...

Akak pun bhadapn ngan kes yg sama erk..dowang ni mmg nak kena repot ni...

Cyberwira said...

kty marah2 yer? sabar kty yer.

neezareef said...

aik..br trn harga dah bungkus ka..akakakaa

Ena said...

ekekekek atty..
mujur keta tak mampos tgh jalan
kalo idak memang kena bakarla shell tu ekekeke

PerantauSepi1306 said...

yahhhh ja'at tau stesen minyak nie.. sesaja je nak tutup pam tu supaya k'jaan naikkan balik rega minyak..

xpe atty isi kat tempat yang kat seksyen 8 punya stesen minyak rasanya ok.. depa buat le camtu nanti bungkus dan tutup terus depa gak yg rugi kan, kan, kan...

Redbloodsnow said...

iskkk...sgt menyakitkan hati ek klo situasi mcm kty neh terjadik kan. rase nk bommmmm kan aje stesen minyak tuh..hehehehe

**jd batu api lak zie neh :P**

dilaOHdila said...

bila minyak naik dah tentu petang tu stesyen minyak jem. Bila turun minyak maka berpusu2lah urang ramai datang. so petrol stesyen kenalah sediakan refil banyak2. Kan senang kan atty kan. tak lah kita Frust;-)

juelee said...

huhu memang camtuh kan? sakit je ati nie.. time kiter nak isi la, minyak takde la, lampu kelip2 la..

atty's said...

ya betui..dah ler ngn fir ..nak kete james bond le..tu yg kena g shell..huhuuhh..dok kumpul kete james bong