Nov 23, 2008

Aku terharu...

aku baru jer habis baca..mengenai kisah adik zulaiqha.
tu pun lepas aku masuk blog..tigrismalaya..
sedih nya ..sambil baca pun leh meleleh airmata..
tak dpt bayangkan..kalo aku dtmpt kedua ibubapa..zulaiqha..
simpati sangat aku pd family Zubed & ijah...
harap cepat ler tau keputusan..dan aku doakan..Zubed & Ijah,
akan dpt penganti nanti...

comey sungguh..abadi lah dgn aman diri mu di sana..


klik gambar jika nak tau selanjut.nya..

14 comments:

@LiYaNNuaR said...

sama la kita... sya pun baru je khatam... tharu jugak... hu hu hu...

tigrismalaya said...

mmg siankan diorg kak ty...hmmmm

IBU KUMBANG said...

k ty, saya dah baca, melalak saya.. Yang dah pergi memang dah pergi, dah ajal. tapi sikap pengasuh tu saya x leh blah!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sian diorg k.ty...kejam nyerr p mereng tu...

amizah said...

kiter pun pernah baca citer nie...cian laks...tapi nak wat camner tuhan lebih menyayangi dia...

nurul said...

hmm apa pnye pengasuhla gitu...
tk brhati perut sgguh...

al-fatihah utk arwah adik zulaikha...
moga kedua ibubapanya tabah...

hanya Allah yg Maha Mengetahui setiap kejadian...
smoga kes ni jd pengajaran wat kita smua...

KV said...

kv pun sedih baca kisah dia. Kesian sungguh dekat mama dia.;(

ecahkoop said...

hmm...sedih bace cte ni...
zmn skrg ni susah nak percaya kat pengasuh...org gaji pun same...isk3

so, kne survey btol2 la sebelum amik khidmat pengasuh ni

aryllia said...

huu..sedih arr kita baca cite nie..huuhuu..tuh pasal lah sy x g keje..sbb susah nak caya kat org..p tuh lah kita merancang tuhan yg tentukan...slm perkenalan..

umieadam said...

aduh sedihnyaaaaaaaaa..
al-fatihah buat arwah..Syurga tempatnya
aminnn

Anie said...

sedih baca kisah nih...

kalau jadi kat anie maunya meroyan..

time baca kisah mcm nih kekadang tu baru nak menhargai masa dgn anak..

sweethOneY said...

siannya ):

CuTeMiUt78 said...

kakty, kita pun dah baca.. tapi dari blog cendawanintim.. memang sedih kan..

lie_nurulz said...

sedihnya baca kisah adik Zulaikha..

Simpati kak mama dia..