Oct 9, 2008

FULL BOOKING

Pagi semalam mak aku kol..
cakap...orang ni nak kawin le..orang ni nak tunang ler..

punya ler ramai sedara mara aku nak kawin ngn bertunang..jadi..
mak dah booked aku awal-awal..

aiseh..abis le cuti ini macam..camner nak gi cuti-cuti malaysia nieh..

tengok ler tarikh2 yg mak dah booked..suh bawa dia..

12 october 2008 - besan mak kenduri kawin kan anak..kat keramat
19 october - kenduri kawin..kawan mak & pakcu open house..
25/26 0ctober 2008 - makngah aku tunang kan anak dia..ngn cukur jambul cucu 1st
2 november 2008 - bawa mak gi trolak..ade kenduri kawin..aku pun tak tau sapa yg kawin
15 november 2008 - gi tanjung malim sepupu aku leha nak tunang gak..
raya cina 2009 - gi felda lepar pahang ..sepupu aku tunang gak.dak ct..
february 2009 - sepupu yg tunang 25 tu lak kawin..tarikh lom tetap lagi..

tu antara yg aku tau ..kot ade lagi..belom kenduri kawan2 lagi..belah along lagi..

camne ler kalo ramai sepupu sepapat..

jadi nya bermula ler episode ulang alik ke Nilai 3..teman mak aku beli brg2 nak buat hantaran..

17 comments:

~Eila @ Along~ said...

betul tu..time raya2 ni..ramai plak kawen..hubby dah merungut..katanya time raya ni la nak jumpa sedara mara..tp org sibuk kawen plak..huhuhu

no need to reveal said...

wah..fully book..bestnye.makan2 .ehhehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...full 2 schdule k.ty...nsb bek N xkawen tawon ni tao...hahaha...

marinahunny said...

meriahnye kenduri kawen..pokai2...hehehe

Ayong said...

tultu kak ty..berderet org kawinnnnn..takpe..takpe.....rezeki..rezeki..

Umi_Aliesha said...

wahh k ty ke area kg umi erk...trolak ngan tg malim tu hah...x jauh dah...umi plak raya haji kot berkg kat keratong..raya perak, pahang ler plak...

ainsyanis said...

KAK TY.... musim mengawan dah tiba... tu yg rame kawen.. hahahhaa

KV said...

wah...jadual padat tu!

neezareef said...

hnnsshh..hnnnsshh..hhnnnsshh..
bunyi cungap2 tu kty...semfut ha tgk schedule kty

moralle said...

wah sis, full itinerary lah :)

sweethOneY said...

uiii
smpi ke thn depan tu penuh..hik3

PerantauSepi1306 said...

amboi... beratur dah jadual nie... hmmm gi beli kat warta bangi tu, lagi murah atty... tak pun gi bunga riben kat KL.. kat nilai 3 tu tak semua brg murah.. ;D

Akak said...

Salam Atty...

Amboi penuhnya jadual...

CuTeMiUt78 said...

wah padat jadualnya tu.. tapi memang ler kan.. sekarang ni tak kira masa cuti skolah pun ada gak yg buat keja kawin kan..cam kita ler raya ke3 dah g perak cousin kawin.. dah tak blh nak beraya dah..boring je..

dilaOHdila said...

wah atty
dah macam wedding planner ni (hehehe)
musim kenduri dah tiba
yang paling best kan bila tengok penganten sandeng erk:-)

nasazfrog... said...

pergh punya la padat agendanye tuh,,, ape pun layan jer kak,, bukan selalu pun kan,,, :)

nurulz said...

uishh..padat jadual kty nih..
sukenya g org tawen..
leh mkn nasi minyak.
best kan kak sopink kat nilai3 tu.