Sep 7, 2008

Tenet

Aku betenet daRI uMAH NIE
aKHIRNYA tenet ku aktif gak..

lepas nie leh rajin update blog sampai org muak,
baca entry aku,,ekekeke..

akak ngn adik takyah asik nak gi cc je,..
mama masuk kan tenet ni utk korang ler...
tapi pelajaran jangan lupa ye,

kalo tak rajin bljr nanti mama potong line tenet,,tau le korunk..
utk adik aku..kty ucapkan ribuan tima kasih ye..tolong settingkan..

nampknya umah aku dah jadi mini cybercafe..ade wireless,,
ni buat azam nak beli ladtop lagi nieh..

tp nanti kot..nk beli lcd monitar dulu sbb bdk2 nie pakai pc buruk aku masa kat opis aritu
jadi le kan..

untuk umi...
timA acih kasi award yg cantik..

award nie kty nak kasi nonie..sbb nonie ade kasi award yg cute utk kty..
to nonie..salam perkenalan di alam cyber ini..


dan untuk nonie gak
tima kasih byk2 sbb kasi award yg cute mute sesgt nieh..
dan pada sesapa yg masuk blog kty nie..sila le ye amik award2 kt atas..kalo sudi

12 comments:

Beruang Madu said...

Atty... kalau dah nak beli bebanyak laptop tu baik wat satu bilik jer jadi tempat studi macam umah kitorang... ko tengok nanti semua asyik dok dalam tu jer dengan kucing2 sekali do dalam tu

atty's said...

ko nie bear..kasi idea yg bernas hah..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh2...sng laa nk btenet pasni....update smpai lebam k.ty...hehehehe

Anie said...

best..best...blh on line sesama malm2...

anie pun tgh nak cari lap top nih...teringgin beli yg ada kaler2 tu..dpt kaler pink tu best arr...

atty's said...

tu le yer anie..
kty pun next year le kot cari ladtop satu lagi ..ni ade 2 pun berobut..

Ena said...

atty...
kiter tergolong tak dapat award atty ni? ihiks....

PerantauSepi1306 said...

hehehehe.. kite amik i love your blog tu ek...

wah k. ty dah WiFi yek, kalo pakai notebook senang lorrr, sambil golek2 kat katil pun leh blog juge.. hehehehe

atty's said...

ena & perantau,...yer sila kan amik yer..

aNgeL pUTiH said...

wauwee!! kak ty daha da tenet.. leh bertenet smpi lebammM! hehehe

KV said...

wah, sakan dpt award tu.

Umi_Aliesha said...

yeahh...k ty pun dah bleh online memalam...nih selalu msuk maleh nk on YM...sebab tau takde org...bleh gossip2 erk...

dilaOHdila said...

salam atty
waduh shuntek blog mu inew
itu lori perabot ke? wah best mbangget ni
boleh beli sempena raya erk(hehehhe)
buka posa apa arinih atty?