Sep 25, 2008

special-1-jam



aku baru je selesai tengok citer LIMA di astro ria..nieh..
senar nya aku tak bapa layan citer nie..ade le tgk 2-3 kali jer..
tapi dah rezeki aku..aku dapat tgk episode akhir..
huhuuhuuhuhuuh...sedih giler..wahahahha..emo aku pagi2..
nieh..

Drama bersiri Ramadan ini mengisahkan perjalanan hidup 5 orang adik-beradik yang terpaksa berpisah dan menjalani jalan hidup yang menyedihkan tanpa ibu dan bapa.Ibu mereka meninggal dunia akibat kanser dah bapa mereka masuk penjara..
tapi akhirnya bertemu dengan ayah mereka Zahim di episod-special-1-jam akhir drama bersiri Lima di Astro Ria.


12 comments:

no need to reveal said...

tak de astro..hehe..tak leh nak tgk eheh

neezareef said...

sbb tu sb x tgk cter ni..tau dah msti sedih...tp msti ade ulangan kan smlm pn sempat tgk skit ade la 1part je kot itupun sambil iron bj

Ena said...

smangat atty tgk citer ek..
tapi umah ena takde astro sob..sob..sob...

lynn said...

alah dah abih ke?mmg follow citer ni tp semlm p tesco la plak xtau pun last episod semlm...uwaaaa
tp cam kata sb mesti ada ulangan...

nurul said...

kty,citer ni mmg sedey...
sy pon follow kekdg jek...

LayarLara Legendary Of Journey said...

aisehhh tak berkesempatan nak tengok laaaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da abes da ke...ari slase N tgk..smlm x tgk..aduh..rugi2...

alia said...

nie yg nk kena apply astro umah mak aku...

miezrina said...

huhuhu na pun tgk td kty...

ulangan kul 5 pg

uhuhuhu....

sedey jugak ler... tp x dan nak leleh2 hahahhahah


(nyambil mengepos di blog :P)

~Eila @ Along~ said...

ye..eila mmg ikuti citer ni..mase sahur confirm tgk citer ni..mmg emo episode last tu..akhirnya..keluarga ni bersatu kembali..p mampos sama pakngah dan makngahnye yg kejam itewww!!

atty's said...

REVEAL,ENA,ALIA , PASANG LE ASTERUK ..

NEEZA,LYNN ,LAYAR A'AH NANTI MUAK TGK ULANGAN..NANGIS SAMPAI TAKDE AIR MATA..HIHIHIIH..

NURUL..KTY YG JRG2 TGK PUN SEDIH..
NA, KTY PUN TIME TU TGH RONDA2 BLOG..UDAHNYA LEH OFF LAPPY..NAK DUK DPN TB..

EILA , HUHUHUUHUH..SOB2SOB..SEDIH..

Lina said...

k.ty...lps sahur msti lina tgk...sedey kan?