Sep 26, 2008

Malam raya buat pe?

kali ni kena tag lagi...huhuhuhh..
tag kali ini. ..dari wanie..senarnya kty dah buat tag nie..
bagi taknak menghampakan wanie...kty copy paste yg kty dah buat tau

1. Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
baju raya tahun ni ade kot dalam 4 pasang..kaler yg aku ingat
sangat kaler grey....


2. Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
makanan time raya nie aku minat lemang ler..nak buat sendiri tak dpt...

3. Apakah biskut raya kegemaran anda?
biskut cornflakes

4. Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
tak perasan..selagi ado orang mai umah..ade budak..kasi jer ler..tak pernah
baget..

5. Apakah aktiviti malam raya korang?
aktibiti malam raya...selalu malam raya..aku ngn along
ade ler kat jalan TAR..sopink kali terakhir..tapi kalo turn raya melaka
lak aktibiti malam raya berttuko lor.lpeas buka posa.kat bangi
kitaorg betolak balik melaka..sampai melaka..simpan barang semua..jalan2 kat town lak..


dapat lagi ecard dari sahabat2 ku,,,
kali nie dari vogue's family..thanks..




thanks sebab kasi kad raya,,pada sesapa yg lom ami ecard dari kty..
sila amik kad header yer...

selamat hari raya

10 comments:

shafa said...

Balik melaka xjem ke tahun lepas atty?tahun ni jalan dah besar dah kan dekat highway plus?rasanya dah tak jem kot.

Mieza said...

salam aidilfitri maaf zahir dan batin...buat atty n family...:D

Eya said...

Samat Ari Raye Atty.
balik kg hati2 dijln raye.
mkn tupat,lemang bagai
xyah ingat la org kt sinin,
tp bile disinun tgh ngap almond london
tulun2 la ingat disinin ye

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

atty's said...

shafa : thn lepas masa balik ke bangi jem shafa

eya ; wahahhaha..taknak ingat langsung

LayarLara Legendary Of Journey said...

ktys ni berapa orang anaknya? den ingat dua je...

eYaNacOMeY said...

salam aidilfitri jugak wat kak atty sekeluarga..maaf zahir batin..hehe

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...
This comment has been removed by the author.
.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...
This comment has been removed by the author.
.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.
Dari kami sekeluarga.
http://kitepunye.blogspot.com
nannie @ Wawa @ roslan