Sep 9, 2008

Lawak jer



aku seperti biasa ..sambil rnd bagai..


jumpa le nie..memang mengelikan hati aku..


ade gak org camnie..betui ke idak nie..


14 comments:

green apple said...

buat lawak la lori ni bulan2 pose. aku sodok kang.

no need to reveal said...

hehe..rasanya dah pernah tgk psl lori ni..kat mana ek...lupo pulak den ni ha

**KITE PUNYA** said...

Atty,

Biar betul kertas itu d'tampal di lori .
Memang p'mandu berhemah sggh die .. kalu sesape nak mare die blh ckp tak nampak ke itu kertas saya sudah tampal...

Mcm2 ragam org skrg

PerantauSepi1306 said...

hehehehe.. berhemah la plak kan driver dia tu... slow sgt ke lori tu ader 5km sejam??? hiks.. lawaklah ayat2 kat lori tu...

ains said...

hahahha... tol kot kak ty... ain ada letak juga ni dlm fp ain.. kelakar gila

sweethOneY said...

wakakakakakaka
adeh
lawak la kak ty oii
ni akak snap sendiri or dpt gmbr kt mna2 ni?
nak gak jmp :D

LayarLara Legendary Of Journey said...

den pun nak tampal kat keta den laa

AzurA said...

ha ha ha ha ... camna lah plak buleh terpike pemilik lori nin nak buat cenmgginin... huhuhuhuhu

aNgeL pUTiH said...

adoilaa.. kalo cmni gayanya.. daripada nak marah terus gelak guling²..

juelee said...

adeh..terus la aku tak jadik marah kalau cenggini punyer penangan..hahah

Umi_Aliesha said...

baguih gak nih..kasi ilang stress time jammed

moralle said...

lah dah tak der koja ker, lawak sungguh :)

lily lotus said...

:))..klaka gila..ekekekee
..sincere btul ayat dia

eya said...

mmg lawak gile...
sempat lak snap ek.
cayok2!
pemandu prihatin