Sep 3, 2008

Keje Luar

Semalam time lunch aku kuar.
ingat taknak kuar ler ..nak duk kat opis..
lepas tu solat jap..lepak2 jer..

Tapi ade keje luar lak..
banyak hal lak kena gak buat..

Dah ler cocer panaas..
lepas tu bulan posa ni..
mata mcm nak lelap je..asik sangap je..

Ari ni pun ade lagi keje kat luar nie..
tak abis lagi..semlm tak sempat nak siap..

aku rasa kalo keje tu cepat abis kang...
aku nak gi pasaraya beli apa yang patut..ler..utk masak kang

Senang petang karang tak yah singgah2, kedai lagi nak beli
leh terus balik umah.
Nak masak apa lak petang nie...Aku buntuu...

14 comments:

Catz said...

masak mee goreng..hehhehe...cepat dan sedap..
ehm..takde pun tunjuk food buka poser...amiklah gambar..hiks.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rajen akak masak...pnt2 keje trus masak kn kak..ni laa pgrbanan ibu...

IBU KUMBANG said...

hehe takyah masahla le, beli kedai je

Wanita Anggun said...

kty mmg rajin masak...
nk jadik jiran kty lah..
leh akak pas2 skit kt sy nnti.. ekekekeke...

kirana said...

rajinnya memasakkkkkk...

Akak said...

Salam Atty's...

Selamat menjalankan tugas, Masak apa petang nie?

Y@ZeD@ said...

amboi kty, br 3rd day puasa dh buntuu ok nk pk masak apa.. lom lg hr ke-15...lagi arr pening nk pk kak oittt!!

xpe kak, kt msia, tknak masak pun takpe, tunjuk2 ajer dh dpt mkn okey...hahahaaaaaaaa

atty's said...

wahahhaha..tu ler nurul..nanti kty pass..

aida..ekekekkke..mau taknya selalu masak sekali je terus bulan posa..kena masak 2 kali.dah elek idea..

akak..thanks..

lily lotus said...

happy fasting ;)
i link u kay..

nasazfrog... said...

jangan membazir sudah okeh... :) selamat berpuasa.

moralle said...

kalau bulan puasa lagi buntu nak masak ape kan...... kalau boleh balik work nak terus balik malas nak singgah2, time is so precious :)

Aleeya said...

mmg kan kebuntuan idea nak masak ape...agak2 dah buntu tu kena beli kot hehhehee

arsaili said...

salam ramadhan semoga kedatangan nya kali ini membawa seribu rahmat

arsaili said...

salam ramadhan semoga kedatangan nya kali ini membawa seribu rahmat