Sep 9, 2008

Bluurr..

Pada 4 hb..aku suh Ahcong gi bank,bank in cheque..
satubank in PublicBank..satu lagi bank in kat maybank..

semalam aku kol ler mbb utk pengesahan..
samada cheque tu dah clear ke lom..
sekali tarak clear..aiik..mana nya..
sekali cek punya cek..

Ahcong salah bank in..dia gi bank in PBEBANK lak..
aiyork..cheque tu under S/B..
Public Bank..account under PTE je takde sdn bhd..cek yg Ahcong bank in
tertera nama PTE SDN BHD...

aku kol lak Pbebank..tapi aku tak ckp le ..
tersalah bank in ke..cuma nak cek..dan pasti kan..
clear tak cheque tu..sekali bila aku kol..

officer bank yg jawab tu cakap..sudah clear..
aiik boleh lak..clear..ingatkan Ahcong je tido bulan2 posa nie..
ramai gak yg tido...ekekkeke..lagi senang keje aku..
Dulu pun pernah gak jadi..udahnya kena le aku amik balik cheque yg salah bank in tu ..
sampai ke sg buloh tu hah..sbb bank branch kt sana..

notakaki : Ari ni ari bz sedunia ye....

7 comments:

umieadam said...

ya ampun..
hahaha..mujur selamat diclearkan
kalo tak bertambah lak keje nak dibuat

LayarLara Legendary Of Journey said...

perghh nasib baik settle, kalau idak serabut kepala...

Mieza said...

hahaha...bln pose lapo...smua x nmpk...nsb baik dh clear ek...nsb ko la bank...:p

Kujie said...

pernah bank in check yg belum di tandatangan...huwaa...

atty's said...

kujie...lagi kelakar ek..
atty penah bayar kan bil tnb bos pakai cek...ruponya bos tak sign cek tu..tp nasib tu salah dia whahahahhaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

naseb bek clear...klo x...xpe laa...phm2 jerk..bln pose ye kak...akak duk area mane ekk..

atty's said...

N - KTY DUK AREA SEK JALAN 2 TU,,UMAH FLAT DEPAN KEDAI..FLAT SONY TUH