Sep 11, 2008

Beli barang skit


sayur brokoli..sayur feveret aku ngn akak





ikan talapia merah

Pergi Bintang lunch hour tadi..
cari ikan talapia.
tapi besar yang amat..takut lak tengok.
pilih yang sederhana je besar..dpt ler 2 ekor..
lepas tu beli sayur skit..ingat nak goreng brokoli + cendawan + udang
lepas tu buat cili potong + kicap..nyammie..dah terbayang2..
oh yer..ade beli brg2 kering..
beli tepung , bilis,udang kering..ingat nak buat cucuq bilis..skit..

Aku dapat award dari Blog Kite punye


thanks Nannie..comey bangat hah.
thanks for komen..kty pun suka masuk blog Kite punya..
sbb suka tgk wawa yg comey ngn baca citer2 nannie.


Notakaki: Ari ni bz bangat..bos tade tapi ramai lak org asik mai je opis..mcm2 hel..lotih..
ni nak rileks..tak tahan panas sgt kat luar tadi..jadi nak solat lepas tu tido..ehehhhehhee

4 comments:

Mieza said...

talapia merah...sedapnya msk sambal...hehe

Mommy Lily said...

talapia kalau pandai masak sedap jugak ...tp kalau salah masak hanyir kan itu yg mami tk tahan tu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

arini N nk bkak pose uma k.ty laa....

Being Normal said...

salam ziarah, kita baru pindah bangi so blum sempat lagik gi bintang, nak try this week lah