Sep 6, 2008

Award dari Ena.


Terimakasih untuk Ena Blog kerna kasi ky award yg comey nie..
macam tuan yg kasi gak..

Komen ena pada blog aku nie...ena cakap ari2 blog aku ade citer..ekekkee..
senarnya mmg banyak yg aku nak citer...tp ade benda yg tak leh publish..ekekke..
tu kira skit tu ena..kalo byk..setiap satu jam je new entry..

suka tau dpt award..tima acih yer..

When the recipient has received their respective awards, :D
Here are some rules to be followed:
1. The award may be displayed on a winner’s blog.
2. Add a link to the person who you received the award from.
3. Nominate up to five other blogs.
4. Then add their links to your blog.
5. Add a message to each person that you have passed the award on to in the comments section of their blog.

Congratulations!!!
Here they are:

1) Umi - sebab umi dah lama berblog nie..dia le sifu aku tau..
2) Miezrina - antara otai gak..suka baca blog na..tgk baby2 na..
3) Ain - ain pun bagi kty..blog ain besh..ain very kreatif...
4) Baby Dear - Selama nie mmg kty ikut blog dr IG lagi..jadi bila dah jadi blogger..lagi ler kty ikut.
5) Angel - kty suka tgk gambo2 pontel..Kiut sgt..bagi kty kalo masuk pertandingan baby comel..leh menang..

Dan last sekali kenapa aku pilih nama2 tu semua..sbb senarnya persahabatan kami di alam cyber ni dah berlangsung lama dah..maybe dah 3 taun..semoga persahabatan kita berkekalan yer adik2 ku semua..

2 comments:

Zareda Norman said...

memang kawan kawan blog ni hebat hebat belaka.. kekadang terasa lebih rapat dengan kawan blog berbanding kawan office

ainsyanis said...

wah... thks kak ty.. thks sesangat... nnt senang ain hapdet kak eh.... syang kak ty.. muahsss...