Aug 25, 2008

siap gak akhir nya assignment ituh..

akak..senyum je kena marah ngn mama dia..
yer ler.last minute baru ler nak buat itu ini

siap akhirnya keje sekolah akak...
last minute baru nak buat nasib dah buat awal2
kat ladtop.lepas tu tinggai print je..
semua mengunakan barang2 opis mama..ampun bos..wakkakakka..



semlam dlm kul 12 camtu aku pegi opis..
sebabnya akak ade assignment nak kena buat.
bdk sekolah pun ade assignment ek..ekekekke..
kat umah takde printer..jadi kena gi opis mama dia..
sambil ler layan bdk2 nie bertenet..

9 comments:

LayarLara Legendary Of Journey said...

Bertuah akak dapat mama cam kty, begitu mengambil berat tentang pelajaran anak-anak...

Akak said...

Salam Atty...

Budak2 nie mmg suka buat keje last minute, anak akak selalu kata "mak, buat last minit thrill"..

atty's said...

layar ~ wakakkaka..mmg kita amik berat..tp bdk2 nie lak buat sambil lewa je

akak ~ tu ler kan..selalu gitu ler depa ckp..

no need to reveal said...

hehe...kita dulu cam tu gak..lagi teruk ..masa sekolah dul..buat assignment masa kemahiran hidup je..havoc satu rumah kita buat assignment..yela nak kena binding segala..masa tu mana reti menda2 gini..ehhehe...diaorang ni dah bertuah...lagi bertuah dapat mak cam atty ni sporting hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

naseb bek mama sportg...huhuhuh....xpe....gne hrta cmpany tuk tujuan baek..hihihihihi

Y@ZeD@ said...

Kty, cantik anak dara akak.. tak lame lg dpt menantu ler tuhh..!! hikss... bestnye dpt mama cenggini tolong print assignment lg..

:)

Mieza said...

haah budak 2 ni kekdg nak blk sekolah baru nak buat assignment...

salam kenal...nice blog...mieza link blog u ya...:D

Ayong said...

heheheheh yong zaman budak2 dulu mcm ni gak..semua last minute!

marinahunny said...

ni menyalahgunakan reta opis nih...hehehe..xpe kak, saya pun slalu wat cmtu..hehehe