Aug 15, 2008

Setem




Akukan senarnya dari kecik suka kumpul setem
aku ade 2 buah album setem.
Kat opis kalo ade surat..aku mesti amik setem2 dia..
paling aku suka..setem gambar kartun2 ekeekkekeke..
tapi kat opis nie..byk setem dari singapore jer..
sebab byk berurusan ngn branch kat sana..dari tmpt lain takde..
nampak nya aku kena beli album setem baru..sebab setem yang
aku kumpul kat opis dah banyak sangat nieh

9 comments:

13may said...

rajinnya :D

Wanita Anggun said...

bgus arr akak,hobi smpi bila2 tu...
rajin....

moralle said...

Kumpul stem, hobby I dolu-dolu, but now dah stop, macam tak kuasa pulak :)

Yr company ade branch kat Singapore??? next time u ke S'pore calling2 lah I, hehehe

Akak said...

Salam atty's...

rajinnya mengumpul setem, akak masa sekolah dulu rajin kumpul tapi sekarang nie tak tau mana pergi dah setem nie..

liana/mamadaniel said...

salam kak..wahh byknya koleksi setem..rajinnya akak dok mengumpul setem yek..:-)

wahhh jelesnya tgk pic masa gath ngan kawan2 fp bersama wak kumis..huhu..meriah nyee..

Beruang Madu said...

Kalau Atty minat stem, cuba ke CM, kat sana ada banyak kedai2 antik yg ada simpan surat yg ada stem tapi purba punya... harga agak mahal lah tapi itu tinggalah sejarah tu...

Takyahlah Atty, Abg Bear ingat Abg Bear nak belilah minggu depan... Atty dok umah jer yer

IBU KUMBANG said...

saya dulu banyak setem, tapi sekarang ghaib ntah kemana..

cendawanintim said...

kat opis memang saya yang handle incoming mails...setem yang unik memang saya simpan..

shafa said...

rajinnya dia kumpul setem..blh tunjuk dkt anak nanti kan..shafa ada kumpul la dulu, masa zaman2 sekolah dulu...tapi buku stem tue dah hilang kemana pun dah tak tahu T_T.