Aug 28, 2008

Semalam






Tarikh : 27/08/2008
time lunch aku per gi kajang..
jem kajang time tghari..
ingat memula nak gi balai polis..
asyik ler kena saman je bos kecik aku nie.
tapi sampai kajang jem..aku terus masuk pekan..
pusing2 dpt parking..
terus gi tmnet...wah napa ye aku ke sana..
aku masuk streamyx..hehehhe..maybe dlm seminggu lagi dpt ler line tenetnya..
dah settle semua ..gie balai polis lak..
kul 3.30 gitu baru masuk opis..sampai je ..ujan lebat..nasib..
ptg semlm masa nak balik pun ujan lebat giler..
masa turun bawah nak gi kete..sandal aku putus..alamak..
sampai shell nak isi minyak..buka bonet..nak tukar sandal lain..
sarung je kat kaki..putus lah lagi.aiiik..apa sudah jadi..tak sampai 15 minit
2 sandal sekali putus..talinya..
mengong..nak kena beli kasut baru ler ..nie..
pagi nie pakai kasut high heel..tak suka pakai high heel payah nak turun naik tangga..kat opis nie..Grin
lunch kang cari sandal ler..

12 comments:

LayarLara Legendary Of Journey said...

alahaiii sandal tu cam buat pakatan sulit plak ye...

diamond ring said...

huh....dier suh kak ty beli sandel baru tu...

Mieza said...

mcm tau2 je ya sandal tu atty dh gaji...hiks

hrs beli utk sandal atau kst raya nih...:D

marinahunny said...

muhahahaa...sian nye kty..2 sndal putus skali..muahaha.dh masuk gaji kan, biasalah..

ratna said...

siannyer.. dua kali putus sandal..mmg dia suruh beli yg baru ler tu..

moralle said...

Time to buy new one lah tu atty :)

SueGinola said...

Kak ty, sabo jelah ek..hehheheh
Siap putus 2 sandal skali..ish..xpasal2 je...
Btlla tu..saje sruh Kak Ty beli sandal baru tu..

sweethOneY said...

hehehe
siap putus 2 sekalik tu
mcm taw2 je tuannya baru gaji :D

Wanita Anggun said...

kty, belikn sandal utk sy skali tau lunch nnti...ekekeke...

KV said...

mebi dh lama tak pakai kan, gam2 dia dh jadik keras. Tu yg senang nak putus.

AzurA said...

uihkz.. ha ha ha kang beli lagik putus lagik...kaki hang tajam sangat kut...kuikuikuikui

PerantauSepi1306 said...

selamat join streamyx!!