Aug 21, 2008

Fir berangan

gaya jer lebih...mcm teror bebenor lagaknya





masa main game nie lama dah..
masa ade gathering ngn fotopages member..
masa jumpa wak kumis aritu..
sementara tunggu geng-geng yg len mai..
bawa fir main game..dia minat tul main game
moto nie tapi yang senarnya tak reti main pun,
akak ngn adik yg tolong..fir dia eksen jer..lebih..ekkekeke.,.

semalam aku bzios giler..siapkan payment..
cek invoice..bagai..ngn org deliver barang..
silih berganti..sampai ado ler sekali masa nak
turun tangga den nyaris jatuh..tp nasib ler den sompek
buat aksi stunt..wakakakkaka..

kalo jatuh..ler..den mc ler ari nie..ekekkekeke..
tp kalo mc lambet lak gaji nanti..
ngn customer cari den..lak tanya payment..

arini pun mungkin bzios..nak cek brg yg sampai
semlm..

4 comments:

Umi_Aliesha said...

fuiyooo...abg fir, hana nak join sama bleh?

moralle said...

budak-budak ni kalau di biarkan sehari suntuk kat games zone ni memang soka, tak ingat dunia kan, si Aqil yg kecik tu pun ya ampun kalau dah masuk game zone tak nak keluar...........

ains said...

wah..... abg fir syazana nak tumpang balik perak leh

Ena said...

amboiiiii...
kecik2 dah ajar jadi mat rempit ek hehehe