Aug 6, 2008

Cuci kerete

sian kete kancil nie...tuan dia lama dah tak mandikan dia..
berbulan kot..ekekkeke
SmileyCentral.com


bawak basuh kat sini hah.walupun kat situ tulis

kete rm6..tp kete aku kena rm8..sebab kotor giler..

SmileyCentral.com

tengok tuh..tekun tul mencuci kete aku

SmileyCentral.com

wallla berkilat sudah akhirnya..baruler leh tersenyum riang..

SmileyCentral.comSmileyCentral.com

14 comments:

moralle said...

Salam atty, thanks for dropping by at my blog.

Kadang-kadang malas nak cuci keta kan, sampai berkeladak lah baru nak cuci :)

BTW, I link u k dearie :)

marinahunny said...

thanks atty coz singgah kat tmpat saya..

anyway keta sapa pun baru hntar kedai semalam, berkilat bagak..hehehehe, malas nk basuh sendiri w/pun kecik je ketanya..

marinahunny said...

saya link ye..

Wanita Anggun said...

kty,sy kalo laki sy maleh nk cuci sndirik pon anto kedai gak kak...tgk mood dia lah...time dia rajin tkyah soh basuh dh siap brkilat dh...ekekekeke... nk arap sy lagikler... tp dulu2 time study rajin gak cuci keta...la nie mmg maleh...

MAMA IQA said...

salam atty..tq la sbb sudi jenguk blog saye ye..
same la kite..mls btl nk cuci kete..ingatkan semlm nk pi tp ari mendung mcm nk ujan..tp tak ujan pun..tak tau le bile gamaknye kete itu akan berkilat kembali..wakaka!

Kujie said...

terimakasih atty dtg blog kak jie, kak jie add link ye


kete kilat, hati pun girang..
tapi nk basuh tu malas yg amatttt...
lagi sakit hati..pas keluar car wash..


rintik...rintik hujan...

Akak said...

Salam Atty...

Salam ziarah & salam perkenalan...

terima kasih sudi singgah blog akak, jgn serik2 yea, ada masa singgah lah lagi.

Akak pun kalau malas nak cuci sendiri hantar kedai gak..

Umi_Aliesha said...

hampir sethn usia bibah ku..baru sekali umi basuh sendiri..ekekekekeke...M beso nih!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

kiterpun dh bzaman x mandikan kete

eYaNacOMeY said...

kite xde kete..tp ade moto.. seb baik ritu dh mandikan die setelah sethn lebey tidak dimandikan..ahakz..

emellia said...

cuci.. jangan tak cuci.. tuan nye pun kalu lum cuci dipersilakan sekali.

salam perkenalan...

cendawanintim said...

bersinar2 sampai sini terang benderang satu hari!

Kak Yong said...

uiks...sinar habis dah tu...yong kalau bab basuh keta mmg malas..nak hntr basuh kedai pun malas..ni kan pulak nak basuh sendirik..hehehehe

Ena said...

hai atty..
thx 4 the komen...
nanti kiter tukar2 komen lagik ek hehehe