Aug 27, 2008

BZIOS

Salam semua...
pagi nie aku bzios skit..
baru nak kutip claim kt uncle ngn staff2 len..
baru nak kira gaji,ot ngn claim diaorg...
wahhahahha...aku dah gaji dah..semalam ye aku gaji..,
gaji diaorg nie,memang aku selalu kira dlm 27 hb..
kalo ikut bos..suh ngam2 ujung bulan..
tapi akunya gaji aku prepare awal..nasib ler bos tak kesah..
mungkin bos tak kesah..sbb bila aku prepare gaji..aku..
aku prepare sekali ngn gaji2 wife dia..mau dia nak kesah kan..
routine bulanan aku..selain kira gaji aku.dan staff len..wife bos,kira mcm elaun ler
utk wife bos..untung kan tak keje ade gaji ma..
aku kena readykan payment utk kete2 bos,lori company ade 4,dan bil2 semua..
ok chow dulu...nanti aku hapdet lak pasal citer len..

10 comments:

no need to reveal said...

wah..dapat gaji sudah ehehhe...boleh la belanja..hehe

marinahunny said...

kty tukang pegang duit dlm opis ye...best gtu...heheheh

KV said...

wah, best tu. Tak keje tp ada gaji.;)

LayarLara Legendary Of Journey said...

yee yee dapat gaji... biasanya belum dapat gaji lagi dah abis..muahahahhah

cendawanintim said...

sama ar kita...

take yr time..

moralle said...

wah atty sama lah kite laling, my boss pun kalau tak betul penghujung bulan tak nak sign all the salary, geram sangat, nanti yg susah I jugak ):

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeay..yeay...da gaji...ley blnje N....

Abang Long said...

Sudah 7 bulan tidak bergaji... alahaiiii ...

Mieza said...

best ek dh dpt gaji hjg bln...mieza gaji x menentu tarikh...hiks

untung jd bini bos ni...elaun ttp ada kan...:D

Ayong said...

bestnya jadi mcm bini bosss..dpt gaji walau tak kelije!!!!hehehe