Jul 22, 2008

Opis saya

ini meja big bos aku,apa punya kuli ler kan,bersepah ya rabbi..aku sendiri tak tau
nak kemas lagu mana..tu kira dah kemas tu
kalo tak kemas..lagi ler..sepah sana sini

oleh sebab big bos nya ladtop ,selalu tak bawa.jadi dari sini ler bigbos cek email

dan email2 opis pun aku jawab dari pc nie..jadi kalo ade yg tgh ym ngn aku..tetiba aku ilang je..

aku ade kat sini ler.

nie lak meja bos kecik..hah tu ade gambo anak2 dia kan..

meja dia lagi ler..jangan cakap..sepah sesangat


dan akhir sekali..meja yang kemas skit nie..sapa punya yer..lu pikir ler sendiri..

kemas je kan..


berdedikasi sungguh yer tuan punya pc nie..jaga baiknya..siap bungkus2 lagituh..

tak nak kasi berabuk..huhuuhuhh..senarnya nak tunjuk lerr kat bos..yang kita pandai jaga brg2 opis..



hari ni aku pun nak tunjuk keadaan opis aku..
hari tu pn tiara_hani (bukan nama sebenar )
ada tunjuk opis dia kan..hehehheh..kali ni aku lak
tp opis aku ni tak besar..kecik je..yerler bukan co besar pun..
dalam opis selalu ade 3 org je..kekd sorg..
sorg tu aku ler..bos selalu takde..
bos aku selalu masuk jap pagi, lepas tu kang kuar..
jadi aku ler penghuni setia opis nie..
nasib ler tenet ade..jadi ler aku blogger tegar kan..

6 comments:

Wanita Anggun said...

wah...cantik opis akak...
siap selimut2 pc lagik hah...
kalo pc baru mmgla rajin mnjaganya kak...
kalo dh lama brkurun cam pc opis sy nie.. brhabuk 2,3 inci...wakakakakaka....

Kak Yong said...

heheheh kemas laj meja atty..kalau atty tgk meja yong, haru biro wooooo :p atas bawah ada fail!

DatOk ZeQ said...

atty

Aku saja lepak2 kat umah ko ni, boring pulak malam ni ! Tak ada kopi ke?

DatOK ZeQ
Kelana Jaya, Selangor
http://datokzeq.blogspot.com
http://yarostarak.blogspot.com

@in said...

wauuu...siap bungkus plastik lagi tuu... cam baru beli jekkk

KV said...

ahahaha..tak sanggup nak tunjuk meja kv. Tatau sampah apa lah yg ada.

kirana said...

biar sepah meja nampak cam bizi gilerrrr.... :)