Jul 21, 2008

konvo

mak tengah ngubah bunga utk ismail ngn siti

ct ngn family






KUIS



suka tgk bunga nie..
ahad lak..aku ,maklong,yan gi konvo ismail(adik)
petang lak gi tgk ct
duaorg sekali cousin aku konvo pada hari yg sama
ismail dlm jurusan syariah ,ct lak nursing
untuk ismail dan siti ,kty ucapkan tahniah yer..smoga berjaya
& tak lupa juga utk nuruls semoga berjaya gak..
dilapangan yang korang ceburi..
dari pagi aku,maklong,yan kuar.sampai malam kami baru balik umah tau..
lotih , palin kelakor giler..masa kami snap gambo kt studio..
memang tak tahan nak ketawa..hehehehehe..
macam2 gaya ade..nak amik gambo studio pun nak berjam shoot..seksa tul rasanya..
apa pun semlm walupun penat tapi happy dan berbaloi..sebab dapat makan doyan..
thanks to pakwe cik ct..lenkali bagi lagi doyan..
p/s : untuk gambo yg besar dan clear leh nampak ade jerawat ke tak..
sila ke FP yer..tp bagi masa skit .. tak smpt nak upload semua..skit2 je dulu..

4 comments:

Umi_Aliesha said...

mak k ty nih serba serbi terer la...

atty's said...

re : tapi anak dia sokmo keras tangan

Wanita Anggun said...

perghhhh kty, salute kt mak akak bunga tuh gubah sndirik..... cayalah kak...

atty's said...

re : nurul..mak ku wanita serbaboleh..kami beli bunga rm70 dpt berjambak2 bunga..