Jul 21, 2008

Kenduri doa selamat & Belated Birthday

tetamu yang hadir malam tu

haziq yg comel..dan tersgt ler baik.


firdaus potong kek
dikelilingi awek2

lauk pauk

antara kuih muih yang di sediakan
sabtu 19/7/2008, kat umah mak kitaorg buat kenduri doa selamat
dan celebrate belated birthday firdaus..ni kali ke tiga fir potong kek utk
bulan nie.
mak seperti biasa ler..banyak sangat masak lauk.penuh meja.sampai tak muat
nak letak kat mana..nampak nya mak kena beli meja yang utk 12 org makannya.
,tetamu seperti biasa ler..memang ramai..walupun hanya dikalangan adik beradik,cousin jer yg dtg, tu pun tak semua yang datang tapi sudah cukup memeriahkan rumah mak aku tu..
Tetamu istimewa aku malam tu ialah umi serta family, thanks umi sebab sudi dtg ke umah kty,
maaf kalo ade kekurangan yer..
p/s : ayam goreng yg nampak lazat tu di adun oleh maklong,dan digoreng oleh atty...hehehhe
tu ler pasal sedap jer tuu..

2 comments:

Umi_Aliesha said...

makan2 kan..wajib ler i mencemar duli...ekekekekeke

atty's said...

re : sama le ngn kty umi..hehehheeh
kalo pasal makan..kty pasti kunjung tiba..takpe murah rezeki kita