Jul 23, 2008

kedai kek





selalu kalo malas nak tapau nasi ke..
setiap pagi kalo nak sampai opis mesti singgah kedai nie
beli roti ke..muffin ker.
untuk birthday kek fird pun..aku beli kat sini..
tapi next year tak leh dah tempah sini.untie tak pandai
nak buat kek gambo otomen seperti yang fir nak
kiranya kedai ni tak uptodate....ekekekeke
tapi aku suka sangat kedai nie sbbnya ..untie
pukul 8 dah bukak kedai.. rasanya ini ler kedai kek..
yang buka begitu awal..awal dari post ofis bukak.
aku suka roti chesse..jadi mesti buat stok utk simpan kat opis..
ni stok dah abis..kang lunch le nampak baru gie..pagi tadi dah bfast ngn fir
ok.ade keje ler..pagi nie..bzios..teramat nie..





3 comments:

AppleB said...

wah wahhh..lapar lak dibuatnyaaaa hahahahhaha

Catz said...

nice blog...!

kat mana kedai ni atty...??
ehm..eh..buleh ceita sket tak peristiwa yg kat sepakat 1 tuh?,..saya bukan duk situ..tapi dekat lah juga..
ehmm....hikhik..tgh takott nihh..

the kecik said...

kedai kek neh mmg sedap pun. hurm.. why not try vanilla bakery ke pe tah kt sebelah yummy tu. kt depan masjid. dkt hospital annur tu. yg ada al-ikhsan. kat bakery situ bleh kot try. quite sedap gak la